Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bard, Gunner czy Sorcerer?

KaoLin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Mam bardzo poważny dylemat, otóż nie wiem jaką klasą zagrać. Bardem, Gunnerem czy Sorcererem. Uwielbiam bardzo postacie, które mogą w kilka sekund powalić przeciwnika, jednak nie wiem które z tych klas są dobre na PvP solo i grupowe. Mógłby mi ktoś doradzić, którą klasę wybrać bo wszystkie 3 mi się podobają, lecz nie wiem które dają czadu na wyższych lvlach i w PvP. Bardzo proszę o pomoc. ;)

PS. Z tego co wiem to Sorcerer bardzo dużo zżera many, ale to chyba nie powinno być problemem?

Opublikowano

Z mojego doświadczenia a mam je spore lecz mam teraz przerwe 2 miechy i nie wiem czy przez ten czas coś zmienili ale raczej poza eventami nic.

Sorcerer - Klasa która potrafi po prostu zjeść przeciwnika na śniadanie w kilka sekund.. Nie ziemskie czary i demejdz (często brany na instancje jako taki snajper)

Bard- Jeśli masz pro eq jesteś w stanie na prawdę dużo zrobić często brany na instancje do grup itd na wojny bo daje super buffy i troche leczy

Gunner - Nawet dobry na pvp lecz trzeba do niego mieć mega dobre eq niezbyt dobry w expie z tego co pamiętam

osobiście odrebnie polecam gladka

wbiłem nim w tydzień (tydzień noł lajfienia) od pon do piątku (w weekendy zarabiałem)

Maxymalny level bez doświadczenia o tej klasie , dobre eq se zrobiłem w pvp jestem dobry chyba że jakiś Sm czy coś z najleoszym eq na serwie mi podbije to nie ma co po mnie zbierać w expie jestem miodzio na insty często mnie biorą jako tank/dps

xmMfHrm.png
Opublikowano

Z mojego doświadczenia a mam je spore lecz mam teraz przerwe 2 miechy i nie wiem czy przez ten czas coś zmienili ale raczej poza eventami nic.

Sorcerer - Klasa która potrafi po prostu zjeść przeciwnika na śniadanie w kilka sekund.. Nie ziemskie czary i demejdz (często brany na instancje jako taki snajper)

Bard- Jeśli masz pro eq jesteś w stanie na prawdę dużo zrobić często brany na instancje do grup itd na wojny bo daje super buffy i troche leczy

Gunner - Nawet dobry na pvp lecz trzeba do niego mieć mega dobre eq niezbyt dobry w expie z tego co pamiętam

osobiście odrebnie polecam gladka

wbiłem nim w tydzień (tydzień noł lajfienia) od pon do piątku (w weekendy zarabiałem)

Maxymalny level bez doświadczenia o tej klasie , dobre eq se zrobiłem w pvp jestem dobry chyba że jakiś Sm czy coś z najleoszym eq na serwie mi podbije to nie ma co po mnie zbierać w expie jestem miodzio na insty często mnie biorą jako tank/dps

Okej, poradze się twoich rad, teraz podobno w wersji 4.5 znerfili troche Gunnera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...